About

About"Ik heb Esther in haar Endemol periode bij GTST leren kennen als een betrokken en loyale uitvoerend producent. Inhoudelijk en financieel betrouwbaar. Een prettig mens bovendien, ook niet onbelangrijk!"


#PETER RÖMER (2010)

Esther Thedinga

Financieel en Fiscaal Adviseur

Alle functies die ik ooit bekleed heb, werd ik financieel betrokken bij of verantwoordelijk voor geldstromen en het vastleggen van administratie.


Ik ben succesvol in het leggen van een financiële vertaalslag naar wat vakgerichte wensen betekenen in tijd, kosten en kwaliteit.

Ik adviseer jou bij je opstart, evalueer met jou (half)jaarlijks je cijfers en coach jou als je met een vraagstuk zit.

REFERENTIES

 "Esther Thedinga was als adjunct-directeur mijn rechterhand en heeft op gedecideerde en succesvolle wijze in een moeilijke periode de financiën op orde weten te houden. Ook bij het doorvoeren van noodzakelijke bezuinigingen en later bij de beëindiging van het bedrijf was zij een onmisbare schakel tussen de organisatie, het bestuur en de externe accountant. Zij was daarbij niet alleen zeer deskundig en creatief, maar was daarbij ook een prettige collega die ook in breder verband een belangrijke bindende rol speelde in de organisatie. Ik beveel Esther dan ook van harte aan!"


#ROB DOCTER (2014)