Services

Services

Onderneming starten, fuseren of staken

Gefeliciteerd! Jij bent ondernemer. Automatisch is de belastingdienst op de hoogte van jouw plannen en wil graag met je communiceren. Wij maken er een sport van, vooraf te weten wat er in die blauwe envelop zit voor je deze opent.

De belastingdienst is zeker in de eerste jaren van je onderneming een vriend! Startersvoordeel is één van hun kado’s.

Wat als het zo goed gaat, dat je wil fuseren (samenwerken), risico wil spreiden of dit aanbod komt al voordat je start. Wat als het minder goed gaat, hoe stop je en waarom heet dit staken? Wij willen je graag ontzorgen.

Advies, second opion en bezwaar

Ben jij al even bezig en wil je kijken of er nog meer financieel voordeel te behalen valt. Jij mag ook een second opion vragen.

Misschien heb je al een goede boekhouder of vind je het fijn eens in de zoveel jaar te switchen. Wij bieden coaching, schrijven bezwaarschriften, zowel zakelijk als over je financiën in het algemeen.

Ga jij bijvoorbeeld een huis kopen of huren, kan een prognose uitkomst bieden.

Aangiften en jaarrekeningen


Voel jij je het meeste thuis in een schoenendoos administratie of lijkt online boekhouden jou wel wat?

Hoe jouw administratie er ook uit ziet; wij weten wat je nodig hebt voor je aangiften, aanslagen en jaarrekeningen.

Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt, zodat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen!

Migrant en/of Expat


New in town of terug van weggeweest? Hallo wereldburger!

Je zal merken dat jij meer moet regelen dan inschrijven in GBA. Heb je financiële gaten opgelopen en/of heb je nog buitenlandse verplichtingen. Besef waar je recht op hebt ook na je pensioen.Val je überhaupt onder binnenlands belastingplichtig. Ga met ons in gesprek. Ook hier hebben we ervaring mee.

We helpen jou


- bij je opstart, doorstart, fusie en/of staking;

- met uitleg jaarrekening;

- coachen jou dat je administratie er tiptop uitziet en/of als je met een vraagstuk zit;

- als je onduidelijke brieven van de belastingdienst ontvangt en/of je bezwaar wil aantekenen;

- met spoed als je daar behoefte aan hebt.


Fiscaal Adviseur (beschermde titel FSDC)


Het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC) is een gespecialiseerd instituut dat de opleiding tot Fiscaal Adviseur voor het midden- en kleinbedrijf verzorgt. Tevens verzorgt het studiebijeenkomsten voor afgestudeerden en andere belangstellenden. Het FSDC werkt hiervoor samen met vier hogescholen (Saxion,  Avans+,  Zuyd Professional en NHL) en heeft zelf 2 locaties (Utrecht en Den Haag)


Kwaliteit gewaarborgd

Alle hogescholen bieden hetzelfde programma aan. Door samen te werken aan de ontwikkeling van het curriculum, de modules en het les- en casusmateriaal, wordt een opleiding van hoge kwaliteit aangeboden. Bij het onderwijsprogramma zijn zowel belastinginspecteurs van de Belastingdienst als belastingadviseurs uit het vrije beroep betrokken.

"Deze vrouw is goud waard! Ik zit nu een jaar bij haar en ben zo ontzettend blij. Het feit dat het vooral het laatste jaar goed gaat met het zaakje, is geen toeval. Ze weet alles, lekker recht voor z'n raap, komt met creatieve oplossingen en heeft ook nogeens zeer relevante ervaring op het gebied van film & televisie. Ze is een beest!"


#GREETJE MULDER (2015)

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN